De Hoecksack

Dineren in het gezellige monumentale pandje in Heenvliet is momenteel niet mogelijk maar u kunt thuis genieten van de heerlijke gerechten.

Vanaf deze week kunt u bij ons terecht op donderdag, vrijdag, zaterdag en zonddag om een heerlijke maaltijd te bestellen.

U kunt uw bestelling een dag van tevoren, voor 20:00 uur, onder vermelding van naam en telefoonnummer, doorgeven via email: info@hoecksack.nl. Bestellingen voor zaterdag en zondag graag vrijdag voor 20:00 doorgeven.

Uw bestelling kunt u op donderdag en vrijdag afhalen tussen 16:00 en 19:00 uur. Op zaterdag en zondag kan dit tussen 16:00 en 18:00. Bent u niet in de gelegenheid om de bestelling af te halen, dan komen wij in overleg de bestelling bij u thuis bezorgen. Wij bezorgen in Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek en Zwartewaal. Houd u er rekening mee dat wij bij het afhalen ons strikt aan de regels van het RIVM houden. We stellen het op prijs als u een mondkapje draagt bij het ophalen van uw bestelling.

Kijk op onze Facebookaccount voor de actuele gerechten. Of bel 0181 661395 om de mogelijkheden te bespreken. Vrijdag tm zondag is de Hoeck Snack geopend voor hamburgers en friet.